Studio Legen

m

Storitve

VIDEO

Studio Legen

V 25 letih dela na področju video produkcije smo si nabrali bogate izkušnje na zahtevnih projektih v sodelovanju s strokovnjaki iz najrazličnejših področij videa, tudi s priznanimi ustvarjalci in režiserji. Vrsto let že sodelujemo z nacionalno televizijo in nacionalnim gledališčem ter smo prisotni v vseh sferah družbe, tako v gospodarstvu, industriji in tehnologiji, kot v kulturi, turizmu in javnem sektorju. Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejšo opremo in sledimo visokim standardom estetike in profesionalnosti pri svojem delu. Sodelujemo s številnimi domačimi in tujimi podjetji, s katerimi vzpostavljamo uspešne poslovne odnose in dolgoletna sodelovanja. Pri svojem ustvarjanju sledimo digitalnim trendom, ki nam določajo smernice, in umetnosti, ki nam je v navdih.

Vzbudimo pozornost in informiramo vaše stranke ter širimo prepoznavnost vašega podjetja, izdelka ali storitve z video predstavitvijo svojega podjetja in ponudbe. Predstavite svoje podjetje spletni javnosti in poslovnim partnerjem ter svojo ponudbo potencialnim strankam z atraktivnim predstavitvenim videom in jih informirajte o svojih izdelkih, storitvah ali novostih ter tako povečajte prodajo. 

Produktnim videom posvetimo posebno pozornost, saj gre za specifično panogo videa, kjer je potreben dodaten poseben fokus na usmerjeno ciljno skupino. Vaš produkt lahko predstavimo na veliko načinov, a uspeh akcije ali prezentacije največ vplivajo prav detajli, ki so usmerjeni in nagovarjajo točno začrtane ciljne skupine. Za produktne videje se veliko poslužujemo tudi 3D vizualizacij, saj te še najbolje prikažejo, da gre za razvoj produkta, kar pri uporabnikih potegne dodatno zanimanje.

Zgodbe so tiste, ki nas premikajo, zato pri produkciji imidž filmov gradimo celotno komunikacijo na kvalitetni in izvirni zgodbi. Značilnost in moč imidž filmov je v širini sporočila in vizualne estetike, ki ni nujno neposredno vezana na ustaljeno estetiko podjetja, ampak ima ta tendenco, da pokaže več in se dotakne čustev opazovalcev in tako učvrsti ugled podjetja ali blagovne znamke. Imidž filmi so kratki, a zahtevajo največ pozornosti in produkcijskega časa, saj morajo ti biti brezhibni in maksimalno atraktivni.

Pripravljamo igrane video oglase, animirane telope ali 3D animacije za spletno oglaševanje (YouTube, Facebook), klasično oglaševanje (televizija) ter TV-prodajo. 

Nudimo vam profesionalno snemanje za različne priložnosti od snemanja predstav, dogodkov, obletnic, video izjav ali najav do višinskih posnetkov za turistične namene in mnoge druge priložnosti. S statičnimi ali premičnimi kamerami, s kranom ali kamero na tirih ali posnetki iz zraka z dronom zajamemo vaše trenutke v najlepši luči. Nudimo tudi studijsko snemanje na green ali blue screen z možnostjo vstavljanja kakršne koli podlage za vaše ozadje. 

Ustvarjamo nemogoče v mogočem prostoru. Sodobna tehnologija nam dopušča, da pri svojem kreiranju damo naši domišliji krila in ustvarjamo novo v prostoru, kjer je vse mogoče. Od modelacij objektov do oblikovanja novih produktov in vizualizacij ter kompleksnih 3D in 2D animacij. Nagovorimo vašo ciljno skupino in ji prikažemo delovanje vašega produkta na najbolj atraktiven in nazoren način ter predstavimo vašo ponudbo in vaše prednosti. Animacija je primerna za storitvena in produktna podjetja, tako za oglaševanje kot za izobraževalni in predstavitveni video. 3D animacija predstavlja nepogrešljivi del naše produkcije.

Učinkovito izobraževanje, ki je vedno dostopno vašim kupcem, poslovnim partnerjem ali zaposlenim. Pripravimo vam sodoben izobraževalni video, ki bo efektivno in na zanimiv način poučil in informiral zaposlene v podjetju ter predstavil vaš produkt in vašo vizijo poslovnim partnerjem ali vašim kupcem.

Napravimo vam učinkovite video nasvete, s katerimi informirate svoje stranke o načinih koriščenja vaše ponudbe in o uporabi vašega produkta ter si s tem povečate prepoznavnost vašega podjetja. Poskrbimo tudi za učinkovita video navodila, ki bodo z originalnim besedilom, vzpodbudno glasbo in atraktivno grafiko motivirala vaše zaposlene in jih strokovno usposobila.

S predstavijo mnenj zadovoljnih uporabnikov in video izjavami zaposlenih potencialne stranke nagovorimo z živo komunikacijo ter vzpostavimo večje zaupanje. Kreativno posneta in zmontirana video mnenja in video izjave dosežejo večji odziv ciljne publike. Lahko jih koristimo tudi za spletno oglaševanje in video projekcije na dogodkih.

 

Video predstavitev turistične ponudbe, kulturnih znamenitosti in zanimivosti ter posebnosti okolice, povezane z zgodovino in tamkajšnjimi ljudmi. Turistična predstavitev Maribor-Pohorje v naši produkciji je bila prikazana na EXPO 2015.

Posnamemo vam poslovne, kulturne, športne dogodke itd. in vam pripravimo reportažo, ki jo lahko objavite na spletu ali jo koristite za druge poslovne namene. Izvajamo tudi prenašanje dogajanja prireditve v živo (life streaming). 

Popestrimo vaš uradni program z animacijo ali drugimi video vsebinami na projekcijskem platnu. Nudimo vam tudi izvedbo celotnega dogodka, od zasnove in organizacije do celostne komonikacije o vašem dogodku. V sodelovanju s priznanimi režiserji vam pripravimo celoten program vaše prireditve in poskrbimo za vso komunikacijsko gradivo in tiskovine.  

Sinhroniziramo in podnaslavljamo tujejezične in slovenske video filme. Originalen govor nadomestimo z izvirnim govorcem (native speaker) in dodamo podnapise. V želeno jezikovno verzijo vam prevedemo tudi napise na obstoječih grafikah in slikah. Nudimo vam vse oblike slovenjenja tujejezičnih TV oglasov, promocijskih in izobraževalnih video filmov (za TV ali interno uporabo).

 

Pomembni dogodki zahtevajo velike vložke, zato le-te za vas temu primerno obeležimo s kvalitetnimi in araktivnimi reportažami, ki v najboljši luči odsevajo vaš dogodek. Za reportažo vam namenimo več snemalnih kamer ter profesionalne snemalce, ki točno vedo, kaj je potrebno zajeti, kdaj in kako. Posnete materiale primerno obdelamo in opremimo s sodobno grafiko ter napisi. Ko je postprodukcija zaključena, vam reportažo eksportiramo in pripravimo v vseh formatih, potrebnih za predvajanje v kateremkoli mediju ali obliki.  

Produciramo TV oddaje za nacionalne TV medije in lokalne ter kabelske televizije. Vaše ideje za oddajo z aktualno izobraževalno, zabavno, športno, kulturno ali informativno vsebino, primerno za TV medij nacionalnega ali lokalnega pomena, lahko s skupnimi močmi oblikujemo v TV oddajo in jo realiziramo samostojno ali v koprodukciji z eno izmed TV hiš, financiramo pa s sponzorji ali sredstvi, pridobljenimi na razpisih v Sloveniji in iz Evropskih skladov.

 

 

Za vaš uspeh in atraktivno predstavitev poskrbimo že takoj na začetku. Od idejnih in kreativnih rešitev, do izvedbe kvalitetne atraktivne celostne komunikacije. S pomočjo atraktivne video vsebine, 3D vizualizacij ter vpadljive in sveže grafike do uspešne predstavitvi vaše ideje. Skupaj na vsakem koraku.

Vaš obstoječi video lahko posodobimo z dodanimi napisi, grafičnimi elementi, zvočnimi efekti in živim govorom. Lahko vam obdelamo sliko ali dodamo kakršno koli novo vsebino. Namen adaptacij je izboljšanje in prilagajanje vsebine tujim trgom.

Popularne 2D animacije so zanimive, drugačne in s tem pritegnejo pozornost in zanimanje. Vašo zgodbo povemo tako, da združimo besede s slikami in dobimo video. Na ta način lahko predstavite svoje podjetje in izdelke ali pojasnite, zakaj bi kupci izbrali vas.

WWW

Studio Legen

Produciramo unikatne spletne rešitve, ki bazirajo na kvalitetni uporabniški izkušnji. Napravimo vam izvirno zasnovo, izdelamo tehnično brezhibno platformo ter atraktivno in vpadljivo oblikujemo vsebino. Spletna stran je samo osnova za boljšo predstavitev vaše vsebine, zato poskrbimo, da je vaša spletna stran ali trgovina pozicionirana najvišje v Googlu in jo je užitek spremljati tudi preko vseh pametnih mobilnih naprav. Poskrbimo, da je vaša spletna komunikacija v koraku s časom in maksimalno atraktivna, da izstopa iz povprečja. Po potrebi vam uredimo tudi domeno in gostovanje. Z vzdrževanjem pa poskrbimo, da ta deluje brezhibno vrsto let po objavi.

Smo strokovnjaki, ki znamo napraviti vtis na uporabnika, nagovoriti čim širšo populacijo in prepričati z brezhibnostjo predstavitvene ali prodajne spletne strani. Poskrbimo, da je vaša spletna komunikacija dobro obiskana in posreduje informacije v obliki izvirnih sporočil, ki omrežijo obiskovalce. 

Nudimo raznolike zasnove spletnih trgovin, ki so oprte na UX in UI design in prilagojene vašim željam ter potrebam. Namestimo jo kot samostojno spletno komunikacijo ali kot nadgradnjo predstavitvene spletne strani. 

 

 

Za uspešno uporabniško izkušnjo ter kvalitetno platformo spletne strani vam napravimo unikatno in kreativno zasnovo predstavitvene ali prodajne spletne strani. Oblikujemo in izdelamo izvirno komunikacijo, ki omogoča hitro brskanje. Zanimanje pa povečujemo z atraktivnimi efekti, ki pozivajo k interakciji uporabnika na vsakem koraku.

 

Vaša spletna stran naj bo vaš oglaševalski prostor. S pravimi oblikami in razmerji med njimi izpostavimo vse pomembne informacije in omogočimo nadaljnje brskanje. Z dinamičnimi spletnimi oglasi, ki simulirajo video in z enim klikom uporabnika pripeljejo do aktualne vsebine, vas pripeljemo do boljših rezultatov.  

Oblikujemo in izdelamo vam zanimive in sporočilne animacije, ki uporabnika s svojo izvirnostjo pritegnejo in zadržijo na spletni strani ter ga nagovorijo k hitrem odzivu. Animacija, ki zbuja interakcijo, poveča zanimanje uporabnika in ga motivira k nakupu.

Izdelamo vam stabilno in tehnično dovršeno spletno stran ali spletno trgovino z možnostjo nadgradnje z jezikovnimi različicami in drugimi moduli. Spletno stran je možno enostavno in samostojno urejati, odzivna je za vse mobilne telefone in tablice ter optimizirana za vse brskalnike. Nudimo vam tudi vzdrževanje spletne strani.

S SVG grafiko dosežemo hitro nalaganje spletne strani, ki je pretežno sestavljena iz slik. S tem dosežemo, da lahko sporočilo podajamo preko oglasov, ki sporočijo več kot samo besede.

Nudimo vam strokovno podporo pri pripravi celotne vsebine za spletno komunikacijo; od marketinškega besedila, foto gradiva in dinamičnih ali animiranih oglasov. Izdelamo vam lahko tudi spletni video. 

Pri spletni komunikaciji veliko prednost pri nas predstavlja spletni video, ki ga koristimo za povečanje prodaje, izobraževanje ali oglaševanje. Izdelamo vam atraktiven spletni video, ki vam ga integriramo v vašo spletno stran. Lahko posnamemo vašo izjavo, izjave vaših zadovoljnih uporabnikov ali na najbolj atraktiven način predstavimo vaš produkt ali vaše podjetje. 

Ob postavitvi vaše nove spletne strani vam izdelamo spletni video ter celostno grafiko, s katero poskrbimo, da čim hitreje in čimbolj atraktivno vašemu občinstvu in širši javnosti sporočimo o vaši novi pridobitvi. Za slednje vam pripravimo celotno marketinško kampanijo, ki bo pritegnila pozornost najširše publike.

DESIGN

Studio Legen

Estetika in dovršenost sta nujni za kvalitetno vizualno komuniciranje, zato smo pri našem kreiranju usmerjeni k vrhunskim in doteranim vizualnim rešitvam, ki tudi v različnih formatih kot so video, tiskovine in splet izgledajo atraktivno in sveže. Domišlija in perfekcionizem sta jezika, ki sta redno prisotna v našem oblikovalskem ateljeju in se prepletata s sodobno tehnologijo in filozofijo. Smo zvesti sledilci in soustvarjalci svetovnih oblikovalskih trendov in vedno na lovu za novim in boljšim. Kot ljubitelji umetnosti pa tudi v oblikovanju stremimo k presežkom. Za naše stranke damo od sebe 103 %.

Celostne vizualne podobe so naša specialiteta, saj so zanimive zgodbe in atraktivne ideje del našega kreativnega vsakdana. Izvirne ideje in analitičen kreativen pristop nam omogočajo, da za vas ustvarimo vrhunske vizualno prepoznavne zgodbe, ki postanejo obraz in simbol vašega uspeha ali akcije. Pri kreiranju celostnih komunikacij koristimo številne marketinške pristope in likovne pristope, s katerimi za vas dosežemo najvišji želen rezultat ali prepoznavnost. Rdeča nit vsem segmentom CGP-ja je atraktiven, duhovit in enovit izgled elementov, ki tvorijo skupno zgodbo.

Logotip je srce vsakega podjetja, zato poskrbimo, da ta utripa v ritmu vašega podjetja. Sledimo vzgledu svetovnih znamk, ki so bile skreirane od samih korenin do končnega ploda, saj so samo tako lahko postale in ostale znak oz. simbol uspeha. Kuminikacija simbolov za nas predstavlja poseben izziv, zato vanjo vložimo svoj maksimum in za vas ustvarimo simbol, ki ga bo vaše podjetje s ponosom nosilo še dolgo in bo v srcu nosil vaše bistvo. Naše poslanstvo je oživljati vaše zgodbe in želje v tehnično dovršene storitve z unikatnim cuting edge designom, da lahko te verodostojno komunicirajo v sodobnem mednarodnem poslovnem prostoru. Logotip je veliko več kakor samozadostna abstraktna podoba, logotip je simbol, v katerega je skoncentrirano vaše celotno podjetje. Je to, kar okolica vidi v zameno vašega celotnega podjetja in to kar nekoga prepriča ali ne.

Katalog obsega predstavitev vašega podjetja, produkta ali storitve. Predstavlja najbolj obsežno obliko komunikacije in hkrati tudi pogosto najvišji strošek. Zato posebno pozornost pri oblikovanju katalogov dajemo idejni zasnovi in naslovnicam, na podlagi katere se ljudje sploh odločimo, ali ga bomo prelistali. 

Letaki in zgibanke so odlična priložnost za kratko predstavitev, ki v minuti ponudi pomembne informacije. Sporočila podajamo na izviren način, da jih obiskovalci ohranijo in odnesejo s seboj domov. Slabo podana informacija lahko hitro postane odvečna in se jo zato zavrže. Zato upoštevamo trende, ki narekujejo sodobno oblikovanje.

 

Z drznimi in izvirnimi rešitvami poskrbimo, da vas naročniki opazijo pred konkurenco. Koristite jih lahko na spletni strani ali za spletno oglaševanje. Poskrbimo tudi za ustrezen slikovni material

Atraktivna rešitev za oglaševanje. Izpostavimo vaše podjetje ali akcijo, tako da jo opazovalci vidijo že od daleč in takoj pritegne njihovo pozornost. Nestandardne površine so idealne za kreativni marketing, saj zaradi svoje specifike dopuščajo širše možnosti komunikacije. 

Oblikujemo sporočila, ki so jasna in berljiva že od daleč, tako da hitreje pritegnejo pozornost. Za osrednji motiv izberemo detajl, ker je opazen tudi iz daljave, vsebinski del pa oblikujemo tako, da je iz neposredne razdalje berljiv v nekaj sekundah.

Že profesionalna fotografija, še bolj pa neprofesionalna fotografija potrebuje dodatno obdelavo za kvalitetno nadaljnjo uporabo za tisk ali splet. Postopna obdelava z občutkom za detajle so naš recept za kvalitetno retušo.

Oblikujemo zastave in nalepke za podjetja in dogodke (sejmi, razstave, obletnice, otvoritve ...). Osrednji motiv nam lahko posredujete ali pa ga oblikujemo na podlagi vaše celostne grafične podobe.

V poplavi materialov in tiskovin je nujno da vaše iztopijo iz povprečja, to dosežemo z vrhunskim designom ter kvalitetnimi nekonvencionalnimi oz. kreativnimi tiskanimi rešitvami. Oblikujemo vse oblike promocijskih materialov od embalaž do katalogov in posebaj zasnovanih promocijskih tiskovin. Za večje akcije pa vam izdelamo kompletno celostno podobo s spletno predstavitvijo in ostalimi aplikacijami ter video predstavitvijo.

Prvo pravilo sejma je, da vas obiskovalci opazijo in si vas zapomnijo. Zato za vas zanujemo in oblikujemo vpadljivo in v prostor odlično integrirano postavitev, ki vašo znamko izpostavi in ji da najvišjo stopnjo kredibilnosti. Naša zmagovalna formula je atraktivna sveža prostorska postavitev z vpadljiv video vsebino in vrhunskimi tiskovinami ter kreativnimi rešitvami, ki potegnejo dodatno pozornost.

Oblikujemo atraktivne in vpadljive naslovnice, ki pritegnejo pozornost opazovalca in poskrbijo da ta prelista zagotovo vsaj prelista vsebino. Pripravimo vam idejno zasnovo, ilustracijo ali fotografijo ter oblikujemo notranje strani v duhu naslovnice ali pa napravimo samo prelom ter pripravo za tisk. Nudimo tudi klasične in digitalne ilustracije ter celostno komunikacijo za promocijo knjige.

Napravimo vam drzne in atraktivne ilustracije, ki popestrijo vašo predstavitev ali komunikacijo. Za vašo akcijo ali produkt vam zasnujemo in oblikujemo karakter, ki bi na najbolj prepričljiv način nagovoril vašo ciljno skupino in lahko postane glavni segment vaše znamke ale produkta. Karakterje najprej vsebinsko osmislimo in jih nato likovno in estetsko prilagodimo vaši zgodbi. Prepoznavnost je zagotovljena. Like lahko tudi animiramo in jih modeliramo v 3D prostor ter animiramo.

Napravimo vam vsebinsko kvalitetno in atraktivno predstavitev vašega podjetja ali produkta za poslovne partnerje in tuje trge. PPT prezentacijo opremimo z besedilom, foto in video gradivom v skladu s CGP vašega podjetja. Ali pa vam za pomembnejše predstavitev napravimo individualno podobo za vaše prezentacije. Priskrbimo za vse prevode v tuje jezike in vam prezentacijo po potrebi opremimo z našimi tujejezičnimi native naratorji. 

Oblikujemo vam celotno navigacijsko shemo za vaš produkt in poskrbimo, da ta vsebuje zelo uporaben in atraktiven interface za manipulacijo. Poskrbimo za celostno komunikacijo in predstavitev vašega produkta za oglaševanje ali izobraževanje ter vam pripravimo priročnik za predstavitev izgleda navigacije in posebej oblikovanih ikon za vašo aplikacijo ali ekran. 

Vizitke so vaše izjemno pomembno komunikacijsko orodje, saj gre za vašo prvo obliko komunikacije s potencialnim novim poslovnim partnerjem ali stranko. Vtis je izjemnega pomena, zato si pri oblikovanju in zasnovi vizitk vzamemo več časa za vaš izdelek in se zadeve lotimo analitično. Pred končnim izdelkom napravimo številne makete, s katerimi zagotovimo maksimalen rezultat. Ob vsaki tiskovini pa poskrbimo za optimalno izbiro materialov ter vam svetujemo o načinu distribucije in tiska.

Domišljiji pustimo prosto pot in vam oblikujemo izvirna ter atraktivna vabila, ki jih lahko delite v elektronski ali tiskani obliki. Od visoko kakovostnih poslovnih vabil do priložnostnih vabil za občinske in kulturne prireditve. Ob vsaki tiskovini poskrbimo za optimalno izbiro materialov ter vam svetujemo o načinu distribucije in tiska.