Studio Legen

m

+386 31 717 695
produkcija@studio-legen.si
01
SPLETNE STRANI
Studio Legen

Marketinška zasnova + optimizacija za Google + odlična uporabniška izkušnja + prilagoditev za mobilne naprave

Studio Legen

Zmagovalna spletna formula za vaš uspeh

Pripravimo ali dodelamo vsebino vaše spletne strani tako, da izgleda atraktivno in profesionalno, saj uporabniki kupujejo vsebino vaše spletne strani in ne spletne strani same.
Pri spletnih straneh vedno začnemo pri jedru in okrog njega oblikujemo marketinško spletno predstavitev po vaši meri. Zasnujemo kakovostno, vam prilagojeno ter v vaše kupce usmerjeno spletno komunikacijo. Poskrbimo, da so vaša besedila marketinško usklajena in v jeziku Googla, da lahko za vas dosežemo najvišjo pozicioniranost v brskalnikih, slikovno gradivo pa pripravimo in oblikujemo tako, da ob estetskem izgledu ta tudi komunicira z uporabnikom in ponuja odlično uporabniško izkušnjo, ki vodi v nakup ali kontakt.
Oglejte si reference

Studio Legen

Vaše oglaševalsko orodje št. 1

Kjerkoli oglašujete - na Googlu ali Facebooku - je končna točka vedno vaša spletna stran, zato jo maksimalno izkoristimo in jo predelamo v vaše oglaševalsko orodje, ki vsem uporabnikom ob prihodu nanjo ponudi tisto informacijo, ki jo vi želite skomunicirati, in poskrbi, da ti ostanejo na vaši spletni strani dlje časa.
Ljudje kupujemo z očmi, zato pri kreiranju spletnih izkušenj uporabljamo kreativne metode vizualne komunikacije, ki vsebujejo izvirnost, domišljijo in humor, saj te vodijo k zanesljivejšim rezultatom.
Oglejte si reference

Studio Legen

Poskrbimo za odlično uporabniško izkušnjo

Vašo spletno stran zasnujemo tako, da na videz deluje preprosta in je enostavna za uporabnike, vendar je v svoji vsebini vselej bogata in hirarhično razvejana ter ponuja odlično uporabniško izkušnjo.
Spletne strani, ki nastanejo v naši produkciji so prilagojene za vse pametne naprave in optimizirane za vse brskalnike, tako da vas naročniki opazijo še pred konkurenco. Nudimo vam strokovno podporo v vseh fazah sodelovanja in za vas pripravimo celotno vsebino od priprave besedil in fotografij ter dodajanja vsebine na splet do predstavitve nove spletne strani za socialna omrežja s klasičnem ali video oglaševanjem.
Oglejte si reference

02
SPLETNI MARKETING
Studio Legen

Atraktivni dinamični spletni oglasi za pospeševanje prodaje

Studio Legen

Omrežimo pozornost vaših uporabnikov v 5 sekundah.

Atraktivnost ni zgolj stvar okusa, zato vam nudimo segmente vizualne komunikacije, s katerimi si lahko zanesljivo povečate uspeh pri prodaji in svojim uporabnikom ter strankam predstavite svoje produkte na način, ki si ga bodo ti zapomnili in jim bo povedal kar največ o tem, kar ti želijo.
Za ta namen vam nudimo celostranske vpadljive spletne oglase, ki jih implementiramo v vašo spletno stran, da ta postane vaš osebni oglaševalski prostor, ki ga ne plačujete nekomu v najem, ampak ga spretno koristite na vaši strani. 
Oglejte si reference

03
SPLETNO OGLAŠEVANJE
Studio Legen
Studio Legen

Ustvarjamo in komuniciramo uspešne zgodbe

Studio Legen

Postanite e-zvezda

Usmerjena komunikacija v pravem trenutku na pravem mestu je ključnega pomena za uspeh vašega produkta, zato vam s pomočjo obsežne celostne komunikacije o vašem izdelku pomagamo, da vaša aplikacija ali produkt dobita potrebno pozornost za podporo in zagon.
Z zgodbo, ki jo razvijemo za vaš produkt, poskrbimo, da ta komunicira in prodaja še preden sta vaša aplikacija ali produkt "on line" in tako zagotovimo, da ni prevelikih presenečenj. Z vami smo na vsakem koraku, od začetka do razvoja do končnega uspeha.
Oglejte si reference

Studio Legen

3 faze do uspeha vaše spletne akcije

1. Zasnova komunikacije na podlagi vaše ciljne skupine.

2. Priprava zgodbe, s katero se bodo uporabniki poistovetili in postali sledilci vašega uspeha.

3. Povečevanje prodaje skozi spletne komunikacijske kanale s spletnim remarketingom in video marketingom.

Oglejte si reference

01
SPLETNE STRANI
02
SPLETNI MARKETING
03
SPLETNO OGLAŠEVANJE