Studio Legen

m

Video produkcija

Kreativna idejna zasnova 

Video produkcija se začne z razvojem ideje, ki jo skupaj z vami oblikujemo glede na to, za kakšno priložnost pripravljamo video, koga želite nagovoriti in kaj želite komunicirati. Pripravimo vam kreativno zasnovo, ki kar najboljše zadosti vaše potrebe. Svetujemo vam in vam predstavimo strategijo, kako doseči najboljše rezultate. 

Priprava scenarija in storyborda

S scenarijem in storyboardom predvidimo vse podrobnosti, da lahko snemanje poteka nemoteno, posnet material pa je kvaliteten. Skupaj z vami izberemo lokacijo snemanja, statiste ali igralce in napravimo načrt, kaj in kako bomo snemali ter pripravimo spremno besedilo. Sodelujemo tudi s priznanimi režiserji in ustvarjalci, s katerimi lahko vaš video postavimo na višji nivo.

Video snemanje in priprava seta

Nudimo vam profesionalno snemanje za različne priložnosti od snemanja video filmov za podjetja, predstav, dogodkov, obletnic, video izjav ali najav do višinskih posnetkov za turistične namene in mnoge druge priložnosti. S statičnimi ali premičnimi kamerami, s kranom ali kamero na tirih ali posnetki iz zraka z dronom zajamemo vaše trenutke v najlepši luči. Nudimo tudi studijsko snemanje na green ali blue screen z možnostjo vstavljanja kakršne koli podlage za vaše ozadje. 

Postprodukcija in 3D animacija

V postprodukciji izberemo najboljše posnetke in jih po scenariju montiramo. Za večjo atraktivnost poskrbimo z animiranimi video grafikami in napisi. Pri produktnih in izobraževalnih videih izdelamo tudi 3D animacijo in s tem prikažemo delovanje produkta na najbolj nazoren način. Pomembna elementa sta glasba, ki videu narekuje tempo in ustvari vzdušje, ter spiker, ki s svojo naracijo predstavi sporočilo v besedi. Izvedemo tudi korekcijo barve in pripravimo materiale za uporabo na spletu, video projekcijo ali televizijo.