Studio Legen
Studio Legen Studio Legen Studio Legen
Studio Legen

m

O nas

30 let video in digitalne produkcije

Smo produkcijska hiša z bogato ter uspešno 30-letno tradicijo. Za seboj imamo vrsto uspešnih in odmevnih projektov, kot so: video produkcija za Evropsko Prestolnico Kulture 2012, video produkcija za otroški oddaji na RTV SLO Umko TV show in Umkovizija, video produkcija za SRF, Slovenski radijski festival (2004, 2005), turistični film za Podravje na EXPO 2015, video produkcija za Coca-Cola bend startup 2007, soorganizacija umetnostnega sejma MUS (2015-2019) in številne druge. Svojim strankam in partnerjem nudimo širok spekter ponudbe na področju digitalne produkcije; od večkrat nagrajene FILMSKE PRODUKCIJE in VIDEO PRODUKCIJE do unikatne SPLETNE PRODUKCIJE in visoko kakovostnega GRAFIČNEGA OBLIKOVANJA, s katerim komuniciramo vaše zgodbe. Združujemo tradicionalno s sodobnim in pri tem koristimo kreativnost, znanje in najnovejšo tehnologijo, saj samo tako lahko dosegamo najboljše rezultate za svoje naročnike.

Za naše naročnike samo najboljše

Svojim strankam se posvetimo stoodstotno, zato ponujamo tako celostne kot samostojne rešitve, ki podjetjem omogočajo, da dobijo vse potrebno za svoje podjetje na enem mestu, in pri tem upoštevamo vse dejavnike in okoliščine pri ponudbi in storitvi. Naši poslovni partnerji so velika in mala podjetja, domača in tuja podjetja s področja industrije, storitvene dejavnosti, turizma, javnega sektorja itd. Sodelujemo tudi s priznanimi ustvarjalci in režiserji ter ostalimi strokovnjaki s področja videa in vizualnih komunikacij.

Družbena odgovornost

Prisotni smo v različnih sferah družbe in velikokrat nastopamo tudi kot podporniki ali pokrovitelji kulturnih in umetniških dogodkov. Smo prijazno in družbi naravnano podjetje, ki svoje korenine vleče iz ljubezni do umetnosti in kinematografije. Sledimo korektnemu delovanju ter prijaznim poslovnim odnosom.

Zadnje nagrade in priznanja

 
  • – Strokovna nagrada IRIS za fotografijo (Združenje filmskih snemalcev Slovenije, 2016)
  • – Posebno priznanje žirije (Film Festivala, Pančevo, 2015)
  • – Posebna omemba žirije (MedFilm Festival, Rim, 2014)
  • – Priznanje Franceta Brenka, 2014
  • – Uradna selekcija (Rotterdam Film Festival, Rotterdam, 2014)
  • – Uradna selekcija (Tribeca Film Festival, New York, 2014)
  • – Uradna selekcija (IndieLisboa Film Festival, Lizbona, 2014)
  • – Uradna selekcija (Cinema City Film Festival, Novi Sad, 2014)
  • – Uradna selekcija (MakeDox Film Festival, Skopje, 2014)
  • – Vesna za scenarij (FSF, Portorož, 2013)

Partnerji

 

+ Oglejte si seznam naših strank