Studio Legen

m

01
SPLETNE STRANI 
Studio Legen

Izdelava spletnih strani za podjetja

Studio Legen

Marketinška zasnova in design spletne strani

Izdelamo vam unikatno zasnovo vaše nove spletne strani, ki je prilagojena vašemu podjetju in usmerjena v vaše kupce ali poslovne partnerje. Pri tem upoštevamo dejavnost podjetja, vaše želje, trende in marketinške pristope.
Da za vaše uporabnike dosežemo odlično uporabniško izkušnjo vam oblikujemo spletno komunikacijo, ki temelji na kakovostnem in kreativnem designu ter avtentični zgodbi vašega podjetja ali produkta. Tako pri predstavitvenih kot prodajnih spletnih straneh.
Na vsakem koraku vam nudimo našo strokovno pomoč z namenom doseči največjo kvalitetno spletne predstavitve. Hkrati pa poskrbimo za dobro optimizacijo spletne strani in pri tem pa upoštevamo vse parametre, ki jih narekujejo brskalniki. 
Oglejte si reference

Studio Legen

Priprava vsebine za kakovosten prikaz ponudbe

Pripravimo ali dodelamo vsebino vaše spletne strani tako, da izgleda atraktivno in profesionalno, saj uporabniki kupujejo vsebino vaše spletne strani in ne spletne strani same..
Ljudje kupujemo z očmi, zato pri kreiranju spletnih izkušenj uporabljamo kreativne metode vizualne komunikacije, ki vsebujejo izvirnost, domišljijo in humor, saj te vodijo k zanesljivejšim rezultatom. Poskrbimo, da so vaša besedila marketinško usklajena in v jeziku Googla za namen kvalitetne optimizacije. Za sodobno vizualno podobo spletne strani vam oblikujemo grafične elemente in nudimo slikovno gradivo iz naših knjižnjic. Nudimo vam tudi profesionalno fotofrafiranje vašega delovnega procesa, produktov ali osebja, produkcijo spletnega videa in dinamičnih spletnih oglasov.

Studio Legen

Tehnična postavitev, optimizacija in mobilni prikaz 

Spletne strani, ki nastanejo v naši produkciji, so prilagojene za mobilne naprave in optimizirane za brskalnike. 
Izdelamo vam stabilno in tehnično dovršeno spletno stran z možnostjo nadgradnje s spletno trgovino ali jezikovnimi različicami in drugimi moduli. Kot strokovnjaki poskrbimo, da vaša spletna komunikacija deluje brezhibno.
Oglejte si reference

02
SPLETNE TRGOVINE
Studio Legen

Izdelava spletnih trgovine

Studio Legen

Omrežimo pozornost vaših uporabnikov v 5 sekundah.

Atraktivnost ni zgolj stvar okusa, zato vam nudimo segmente vizualne komunikacije, s katerimi si lahko zanesljivo povečate uspeh pri prodaji in svojim uporabnikom ter strankam predstavite svoje produkte na način, ki si ga bodo ti zapomnili in jim bo povedal kar največ o tem, kar ti želijo.
Za ta namen vam nudimo celostranske vpadljive spletne oglase, ki jih implementiramo v vašo spletno stran, da ta postane vaš osebni oglaševalski prostor, ki ga ne plačujete nekomu v najem, ampak ga spretno koristite na vaši strani. 
Oglejte si reference

03
E-KATALOGI
Studio Legen
Studio Legen

Spletni katalogi za digitalne showroome

Studio Legen

Postanite e-zvezda

Usmerjena komunikacija v pravem trenutku na pravem mestu je ključnega pomena za uspeh vašega produkta, zato vam s pomočjo obsežne celostne komunikacije o vašem izdelku pomagamo, da vaša aplikacija ali produkt dobita potrebno pozornost za podporo in zagon.
Z zgodbo, ki jo razvijemo za vaš produkt, poskrbimo, da ta komunicira in prodaja še preden sta vaša aplikacija ali produkt "on line" in tako zagotovimo, da ni prevelikih presenečenj. Z vami smo na vsakem koraku, od začetka do razvoja do končnega uspeha.
Oglejte si reference

Studio Legen

3 faze do uspeha vaše spletne akcije

1. Zasnova komunikacije na podlagi vaše ciljne skupine.

2. Priprava zgodbe, s katero se bodo uporabniki poistovetili in postali sledilci vašega uspeha.

3. Povečevanje prodaje skozi spletne komunikacijske kanale s spletnim remarketingom in video marketingom.

Oglejte si reference

01
SPLETNE STRANI
02
SPLETNE TRGOVINE
03
E-KATALOGI