Studio Legen

m

spletne strani

MUS - brand degign & oblikovanje tiskovin

Oblikovali smo obsežno celostno podobo za prvi mariborski umetnostni sejem MUS 2016, ki ima svoje korenine v Mariboru. Vzpostaviti umetnosti trg ni alhko naloga zato smo z vsem znanjem in in kreativnimi močmi pristopli partnerko k projektu in podrpli umetnike.

promocijski materiali
logotip

Art Metropolis 2016

Izdelali smo osnovne komunikacijske grafične elemente in napravili serijo vpadljivih plakatov, ki so 7 dni krasili kulturno mesto. Za večjo promocijo smo izdelali tudi številne promo materiale.

spletna stran

Od tiskovin do spletne strani

Glavna komunikacija projekta je potekala sozi spletno stran, ki smo jo zasnovali tako, da še naprej deluje kot osnovno vodilo o projektu vsebi pa nosi predstavitev vseh avtorjev, ki so sodelovali na sejmu.

plakati
Studio Legen
Spletna grafika

Trg kot umetnost

Tam, v senci ob robu mavrice, se je v čarobno melodijo zvijalo drevo življenja. Drevo Covheve. Šepeteče piščali, ki so dajale ritem plesu vej, so vedno znova uglasile tone štirih niti, ki so se prepletle čez drevo, da se je dvignilo višje, višje in višje, se skorajda dotaknilo mavrice ob robu. In vzbrstelo. V središču je tičala Ljemza, ki je s svojo harmonijo skrbela za drevo, da se je razraščalo v zemljo, da je puščalo korenine in se skoznje poglobilo v domišljijo. K njej se je privezal Karzan, njegov dih, ki jo je osvobodil, ki je v drevo priklical družabnost, se podal v nove razsežnosti kreativnosti. V cvetu se je skrivala njena bleščeča barva, čarovnija čutne Davoje, ki je s svojo nežnostjo, prijaznostjo in milino zajezila burne valove nasprotujoče barve, barve polne strasti, živahnosti in poguma. Tiste barve, ki je kot zadnji člen spletla tri posebne niti v četrto, nitka Njegona, ki je dovolila Covheveju, da se dvigne v zrak in se napoji, dokler ni v njegovih listih zašelestel glas.