Studio Legen

m

logotip

IR Sun termostat - brand & interface design

Za podjetje Ekosen, d. o. o. smo zasnovali in oblikovali celostno komunikacijo za njihov nov produkt IR Sun, ki predstavlja inovacijo na področju IR ogrevanja. Odočili smo se za črno osnovo saj komuniciramo nekaj novega in s tem bolj skrivnostnega. Za podobo podjetja Ekosen skrbimo že vrsto let in smo za njih izdelali že več sto tiskanih in drugih aplikacij.

Design - tiskovine
Celostna grafična podoba

Lepota je v presprostosti

Interface regulatorja smo zasnovali tako, da je kar se da preprost ter atraktiven na oko, hkrati pa uporabniku omogoča številne možnosti prilagoditve. Namen kampanije je trgu predstaviti nov produkt, ki nagovarja uporabnike z idejo, da je tako preprost, da ga lahko uporablja vsak, tudi otroci in starejši občani.

Oblikovanje letaka

Idejni branding

Zato je komunikacija zasnovana tako, da nagovarja vse generacije in ljudi različnih življenjskih stilov. Vodilo oglaševalske kampanje sta misteriozna in v oko bodeča črnina z živimi detajli ter inovativnost, ki se komunicira skozi stilizirane ikone, ki ponazarjajo enostavnost in čistost uporabe.

Studio Legen - Design
Studio Legen
Brand design

Celostna grafična podoba znamke IR Sun

Produkt IR Sun je predstavljen v tiskani obliki skozi številne različne tiskovine ter v e obliki kot posebaj zasnovana produktna podstran na portalu Ekosen, ki smo ga zasnovali tako, da se nanj lahko dodajo tudi produktne podstrani. Celostna podoba IR regulatorja izhaja iz sonca kakor matičen logotip podjetja in simbolizira stopenjsko nihalo, ki je pravtak vključeno v interface regulatorja. Želja je bila doseči čim bolj izčiščen in preprost simbol, ki bo hkrati povedal več. Z rezultatom je stranka zelo zadovoljna zato se že pripravlja komunikacija za tuje trge.