Studio Legen

m

celostne grafične podobe

Arthouse Colege - brand design & oblikovanje tiskovin

Za kreativno izobraževalno ustanovo je primerna tudi kreativna podoba. Pravilo igre v likovnem polju določajo tri barve iz katerih tvorimo celotno barvno telo. Zato je tudi osnovna komunikacija podobe šole Arthouse collage zgrajena na tej osnovi.

izdelava vizitk
aplikacije

Tri barve in kocka

Geometrisko telo simbolizira likovni prostor, medtem ko tri barve simbolizirajo vse kar se dogaja v tem prostoru. Primarne barve (rumena, modra, rdeča) smo predrugačili in jim dodali primesi drugih barv v obliki barvnih likov, ki so v razmerju. Razmerje geometrijskega in likovnega se rezultira v vizualno atraktivnem simboli, ki ga šola koristi pri svoji komunikaciji.

letaki

Zavezanost k likovnem

Ob 20 obletnici je šola prestopila prag naših meja in se predstavila na Hrvaškem. Za ta namen smo izdelali atraktivno predstavitveno brošuro, ki je privabila tuje študente, ki so danes že del kolektiva.

katalogi
Studio Legen
izdelava mobilnih aplikacij

Kjer ni poti jo sami ustvarimo

Šola za risanje in slikanje je pomembna izobraževalna ustanova, ki predstavlja pomembno pridobitev za kulturni in širši prostor. S svojimi sodobnimi pristopi in svežo komunikacijo, ki smo jo zasnovali privablja čedalje večjo pozornost tujih študentov in priznanih ustanov. Za šolo smo izdelali celostno podobo s številnimi tiskovinami in unikatno spletno stranjo, ki izhaja iz celostne podobe.