Studio Legen

m

Grafično oblikovanje

Grafični design

Propaganda kot slog

Ustvarjamo vizualno komunikacijo z dodano vrednostjo. Lepo ali dobro ni dovolj, saj trg in tehnologija zahtevata čedalje več. Smo specializirani za področje celostne vizualne komunikacije na spletu, televiziji in tiskovinah. Naše široko znanje in poznavanje orodij ter okolja nam omogočata, da smo pri svojem delu nepopustljivi, do zadnjega pixla ali milimetra. Google, Facebook in CMYK so naše dvorišče, kjer kreativnosti damo krila. 

Oglejte si naše izbrane študije izdelkov spodaj.

Design Studio Legen
Logotip

Ekosen web + brand IR Sun design

Podjetje Ekosen, d. o. o. je naš zvest dolgoletni partner, ki predstavlja vodilno podjetje na področju IR-tehnologije v Sloveniji. Redno skrbimo za njihovo celostno vizualno in marketinško komunikacijo, da je ta sveža in vedno v doberm duhu napredka. Od številnih spletnih strani in tiskovin do tv oglasov in ostalih aplikacij. Naš idejni brandig predstavlja nepogrešljiv segment pri njihovem oglaševanju.

Design Studio Legen
Celostna grafična podoba

SKYED music group brand design

Za glasbeno skupino S.K.Y.E.D. iz Berlina smo zasnovali celostno komunikacijo za njihov nov album Curiosity. Izvedli smo shooting, pripravili podobo albuma z ilustracijami ter zasnovali in oblikovali spletno stran v obliki zgodbe.

Design Studio Legen
Design

HDM brand design

Zlati rez je zakon v umetnosti zato je edini pravi logotip za podjetje, ki se ukvaja z umetnostjo ta, ki sestoji iz popolnega/zlatega reza. Kreativna komunikacija za kreativno podjetje.

Design Studio Legen
Design

Arthouse college brand design

Šola za risanje in slikanje / Arthouse collage je neklasična kreativna ustanova, ki svojim študentom nudi številne novosti na področju sodobne umetnosti. V tem duhu smo ustvarili njihovo novo celostno podobo ob 20 obletnici ter jih opremili s posebno spletno stranjo in številnimi tiskovinami s katerimi se je šola predstavila na Hrvaškem.

Design Studio Legen
Celostna grafična podoba

Celostna grafična podoba za Graverstvo Kovač

Podjetju Graverstvo Kovač z dolgo tradicijo na področju ročne in sodobne laserske gravure smo dali novo preobleko in nastavili komunikacijsko strategijo. Graverstvo Kovač je naš tesni poslovni partner za katerega smo izdelali prenovo njihove celostne podobe ter zasnovali posebno spletno trgovino, ki nudi številne nestandardne uporabne module za njihove stranke doma in po svetu.

Design Studio Legen
Celostna grafična podoba

MUS - Mariborski umetnostni sejem

Smo ponosni pokrovitelji Mariborskega umetnostnega sejma za katerega smo že drugo leto zapored od začetka zgodbe izdelali celostno komunikacijo z vsemi potrebnimi tiskovinami. Pripravili smo tudi videje za oglaševanje.

Design Studio Legen