Studio Legen

m

spletne strani

Shangri La - brand design in oblikovanje tiskovin

Zasnovali in oblikovali smo uspešno zgodbo butičnega hotela Shangri-La ter mu dali življenje v obliki simbolov, ki poosebljajo lastnike hotela in živijo skozi različne komunikacijske materiale znotraj in zunaj hotela. Zgodba govori o 4 simbolih (Davo, Karz, Ljemza in Njego), ki predstavljajo 4 osnovne elemente (voda, zrak, zemlja, ogenj), ki se skupaj združijo v drevo življenja Covheve.

idejni branding
celostna grafična podoba

Idejni branding

Drevo predstavlja srce tega izjemnega butičnega hotela in mini lounge bara v osrčju Ljubljane. Mistična zgodba se prepleta skozi 4 pravljične prostore, ki v sebi nosijo vsak svojo skrivnost. Ta se razkrije le obiskovalcem hotela.

logotip

Logotip - Celostna grafična podoba

Logo predstavlja deželo mistike, kjer se v jedru nahaja drevo življenja, drevo Covheve. Sestavljen je iz 2 komunikacijskih elementov (logo - drevo Covheve in logotip - oblikovana tipografija Shangri-La),  ki se lahko koristita tudi ločeno. Zasnovan je v duhu Azije, združen v novo zgodbo, ki prinaša košček vzodnjaške mistike v slovenski prostor.

oblikovanje spletnih strani
Studio Legen
katalogi, letaki, plakati

Zgodba hotela Shangri La

"Tam, v senci ob robu mavrice, se je v čarobno melodijo zvijalo drevo življenja. Drevo Covheve. Šepeteče piščali, ki so dajale ritem plesu vej, so vedno znova uglasile tone štirih niti, ki so se prepletle čez drevo, da se je dvignilo višje, višje in višje, se skorajda dotaknilo mavrice ob robu. In vzbrstelo. V središču je tičala Ljemza, ki je s svojo harmonijo skrbela za drevo, da se je razraščalo v zemljo, da je puščalo korenine in se skoznje poglobilo v domišljijo. K njej se je privezal Karzan, njegov dih, ki jo je osvobodil, ki je v drevo priklical družabnost, se podal v nove razsežnosti kreativnosti. V cvetu se je skrivala njena bleščeča barva, čarovnija čutne Davoje, ki je s svojo nežnostjo, prijaznostjo in milino zajezila burne valove nasprotujoče barve, barve polne strasti, živahnosti in poguma. Tiste barve, ki je kot zadnji člen spletla tri posebne niti v četrto, nitka Njegona, ki je dovolila Covheveju, da se dvigne v zrak in se napoji, dokler ni v njegovih listih zašelestel glas: »Shangri-La …«