Studio Legen

m

Galerija

ORGANIZACIJA IN IZVEDBA DOGODKOV

V letu 2017 smo zasnovali in izvedli številne dogodke in prireditve, predstavljamo vam nekaj odmevnejših

Naš pristop je individualen: prilagodimo se vašim željam in potrebam, zato se lahko vključimo v katero koli fazo izvedbe ali pa vam ponudimo celosten pristop oz. izvedbo dogodka na ključ. 

Pripravimo vam scenarij, predlagamo prostor in nastopajoče ter prevzamemo koordinacijo z njimi. Oblikujemo vam tudi celostno podobo in vizualno komunikacijo (za splet, tiskovine, oder in prostor) ter vam pripravimo materiale za oglaševanje, s katerimi informiramo publiko in medije. Poskrbimo za brezhibno tehnčno opremo, pripravimo video projekcijo in poskrbimo za fotografiranje ter snemanje dogodka. Poskrbimo tudi za sprejem in pogostitev vaših gostov ter varovanje. Pred dogodkom lahko izvedemo generalko, sam dogodek pa poteka v naši režiji. Po zaključenem dogodku vam pripravimo tudi video reportažo. 

Naše reference segajo na področja: poslovnih dogodkov, otvoritev in slavnostnih prireditev, seminarjev, konferenc, izobraževanj, promocijskih dogodkov, sejmov in razstav, obletnic in prireditev ob posebnih priložnostih.

Organizacija dogodkov